Friday

Menjawab Koleksi Tag Dari Lagi Lagi Flora

Tag Pertama:

My top ten most favourite foods:
1. Masakan yang aku masak sdiri, walaupun yg cincai saje
2. Masakan yang mak/kakak/adik aku masak
3. Ayam Oyster
4. Ayam Masak Merah
5. Ayam Masak Kicap
6. Roti Kaya
7. Nasi Goreng Pataya
8. Kueh Tiau Goreng
9. Kuih Mueh ( Apa2 saje yg aku rasa nak makan)
10. Nasi Lemak

Ten things I love to do:
1. Duk rilex sambil goyang kaki (gaya cam orang kaya)
2. Makan angin, ronda2 ngan motor sorang diri
3. Ngadap laptop (Biar pun kekadang xde motif)
4. Tidur
5. Baca Quran (percaya la ek)
6. Dengar radio
7. Baca paper kat internet
8. Melancong ngan family
9. Buat air milo
10. Sapu kaya kat roti

Five things I love to do when I'm happy:
1. Senyum sorang2
2. Cari sape2 yang sudi dengar crite happy aku
3. Sebarkan brita gumbira itu kat family
4. Aku bersyukur
5. Aku tulis kat blog nie

Five things I wish to happen:
1. Aku dapat result exam yang gempak
2. Aku takyah menganggur lama lepas grad nanti
3. Aku berjaya dalam hidup dan kerjaya aku nanti
4. Aku dapat membawa parent aku pergi haji
5. Aku kawin sebelum umur aku 30 (Hahahahha)

My top ten most addicted playlists:
1. Exists - Alasanmu
2. Meet Uncle Hussain - Putihnya Lukisan
3. Secondhand Serenade - Your Call
4. Meet Uncle Hussain - Hilang
5. 4 Non Blondies - Whats up
6. Ari Lasso - Hampa
7. The Rock - Munajat Cinta
8. Bunkface - Silly Lilly
9. Jay-jay - Permaisuriku
10. Irwansyah - Camelia

Person I wish to tag:
aku taknak tag sesape.

Tag Kedua:
1.Anda perlu "printscreen" wallpaper anda yang sedang guna sekarang, jangan dusta, kerana kurang digemari. Lagipun berdosa masuk neraka

Memang aku tak tipu, wallpaper aku gelap gumpita sebab aku dapat mesej dari microsoft. YOU MAY BE A VICTIM OF SOFTWARE COUNTERFEITING.

2. Beri tahu mengapa anda suke "wallpaper" anda itu..

Aku memang tak suka wallpaper nie. Takde masa aku nak format balik laptop aku.

3. Sekian, terima kasih

4. Aku taknak tag sesape jugak

1 comment:

gjul said...

aloo...singgah blog..