Monday

Aku Ditag Oleh Flora

10 perkara tentang orang yang tag saya:


  1. Namanya, Minang Flora Malindo Bt Nurlin Allan. (aku ambik dlm blog dia)

  2. Nama glamour, Flora

  3. Anak sulong dari 2 beradik (aku copy je dlm blog dia)

  4. Tahun nie umurnya 22

  5. Duk kat Serdang, Selangor

  6. Pakwe dia nama Ekwan (rasa2nya betulkan)

  7. Suka baby...sebab comel (kawin la cepat2, bru dpt baby sdiri)

  8. Suka berkawan (sebab tu aku kawan ngan dia, walaupun juz knal dlm YM jer)

  9. Aku rasa, dia seorang yang sensitif tetapi happy go lucky (aku rasa2 je nie sbb tak pernah jumpa)

  10. Dia kata nak buka travel & tourist agency (kalu aku nak pergi melancong nanti, bleh minta diskaun)

Ini pula 10 perkara tentang diri saya..



  1. Nama, Mohd Aizat bin Shamsuddin

  2. Anak kedua dari 4 adik beradik (2 lelaki, 2 perempuan)

  3. Umur 22 pada 24/2 yang lepas (sape yg wish birthday, tq byk2)

  4. Suka warna putih dan hitam (semua baju aku kebanyakan warna tue)

  5. Suka duk menggelamun kat tepi pantai sorang2

  6. Suka pergi bercuti ngan family. (tak kisah kat ne pun, tp kalu pergi macam Cameron Highland, best gak)

  7. Aku seorang yang pendiam dan pemalu kalau ngan orang yg tak brape knal.

  8. Cita2 nak jadi usahawan dalam bidang penternakan

  9. Aku suka bawak kete dan motor laju2 (saje nak test power)

  10. Aku jenis yg tak kisah apa yg orang nak cakap pasal aku, tapi jangan lebih2 sudah

Saya nak lepaskan tag nie kepada:-



  1. Ladybug

  2. Niena Kirana

  3. HoneyB

  4. Ubye

  5. Tice Su

  6. Sesape yg nak jwb tag nie

Nota d kaki: First time aku ditagkan.

2 comments:

su said...

adeh!

nanti ade time kak su jwb ek...

hehe...

Ladybug Yna said...

jawab doh. pantas.